Sunday 1 February 2015

Why iHerb?

iHerb.com is one of my favorite online stores. It was established in 1996 and since then they have been selling nutritional supplements, healthy products, groceries, beauty products etc at really good prices.
I discovered iHerb in 2010 when I had problems with my skin and so after googling my problem I found that Queen Helene Mint Julep Masque should be the best option and the best place to order this would be iHerb.com. Since I had never heard of them before, I was bit hesitant to make the order, but since I received a discount code which gave me 5$ off from my very first order and the mask itself was only 4$, I think, then I only ended up paying 4$ for shipping. And so that´s how my love to iHerb.com started …..
iHerb.com site is easy to navigate and I strongly recommend checking out their Specials section where you can find every week 3-6 iHerb’s Brands of the Week and save an extra 20% on all of those brand´s products! 
I also recommend their Trials section from where you can find products with trial pricing which allows you to try out new products at a discounted price. Unfortunately they now have changed their rules and now you can purchase only one trial-priced item per order.
I order from about once a month or so and so far I haven´t had any problems with them. All my goods have arrived in less than a month (I use the cheapest shipping option) and nothing hasn´t been broken in the parcel. There has been once or twice a problem with shampoo leaking, but luckily most shampoos are packed in minigrip bag and so nothing else hasn´t been damaged.
 If you are new customer and haven´t ordered from iHerb before then use iHerb discount code ROH837 to save up to 10$ from your very first order! And there is an extra discout for orders over 40$.
iherb discount code
iHerb on olnud juba pikka aega üks minu lemmik online poodidest, kust tellin umbes kord kuus. Neile, kes ei tea mis on iHerb.com: tegu on USA online poega, mis on tegutsenud alates aastast 1996 ning, mis pakub laias valikus toidulisandeid, ilutooteid, tervisetooteid, toiduaineid (kookosõlid, erinevad orgaanilised jahud jms) jpm ning kõik tooted on soodsate hindadega.
Enda jaoks avastasin ma iHerb´i 2010 aastal, kui mul olid suured probleemid näonahaga ja guugeldades leidsin, et minu probleemile parim lahendus peaks olema Queen Helene Mint Julep Masque näomask, mida saab eriti soodsalt tellida just iHerb´st. Kuna varasemalt ei olnud ma sellest poest midagi kuulnud, siis eks ma alguses olin üsna kahtleval seisukohal tellimuse tegemise osas. Ent kuna sain koodi, millega sain oma esimeselt tellimuselt säästa 5$ (ja mask ise maksis vaid 4$ millegagi), siis otsustasin riskida ning tegin tellimuse makstes vaid saatekulu 4$. Ja nii siis minu iHerb.com lehe armastus alguse sai ….
iHerb´i lehekülg on lihtne ja arusaadav. Kindlasti soovitan seal kiigata Specials alla, kust leiab igal nädalal 3-6 brändi, mille kõigile toodetele on lisa 20% soodustus. 
Samuti soovitan vaadata Trials kust leiab eriti soodsate hindadega uusi tooteid või minitooteid. Kahjuks küll saab sellelt leheküljelt korraga nüüd vaid ühe toote tellida. 
Mina tellin iHerb´st umbes kord kuus ja valin alati kõige odavama ilma jälgimiseta saatmise. Seni on mul kõigi pakkidega õnneks läinud (ptüi-ptüi-ptüi) ja kõik pakid on vähem kui kuuga kohale jõudnud. Minul isiklikult iHerb´i pakkidega pole probleeme olnud ja kõik tellitud tooted on jõudnud kohale tervetena. Paaril korral on küll šampoon lekkinud, ent kuna iHerb pakendab kõik vedelikud omaette minigripp kottidesse, siis sellest suurt õnnetust ei ole juhtunud. 
Kui oled tegemas iHerb´st esimest tellimust, siis soovitan kasutada iHerbi sooduskoodi ROH837, millega saab enda kõige esimeselt tellimuselt säästa kuni 10$. Lisa 5% soodustus lisandub, kui tellimus on suurem kui 40$. Kuni eelmise aasta lõpuni oli kõige odavama jälgimiskoodita paki saatekulu 4$, ent uuest aastast sõltub paki saatekulu sellest kaalust ja väärtusest, nii et tuleb ostukorvis katsetada, millise toodete kombinatsiooniga pakk kõige mõistlikum tellida on. NB! Kõige odavama International Airmail´i puhul on paki kaalupiiranguks 1814g, mis tähendab, et väga raskeid asju suures koguses sinna kuhjata ei saa.
NB! Tegu on USA netipoega, mis tähenab et kui paki maksumus (ilma saatekuluta) ületab 21.98€ piiri lisanduvad pakile Eestisse jõudes maksud! 

No comments:

Post a Comment